top of page

Utilis Consulting AS er et rådgivnings- og konsulentselskap som med omfattende kompetanse bidrar til optimalisering av lønnsomheten i virksomheter.  

Tjenester

Utilis Consulting AS leder prosjekter innen strategi, forretningsutvikling, operasjonell drift, salg- og markedsføring, etc. Gjennom å bidra aktivt i alle prosesser gjennom hele prosjektet, sikres best resultat til avtalt tid.  

 

Bransjer

Utilis Consulting AS har særlig sterk kompetanse og erfaring fra selskaper innen finansiell sektor. 

 

Les om enkelte av våre oppdrag under.

Nordax_edited.jpg

NORDAX BANK | Finans

Nordax Bank er en ledende nordisk nisjebank med ca. 230 ansatte som tilbyr konkurransedyktige inn- og utlån til cirka 190.000 privatkunder i Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Prosjektledelse av ulike initiativer for både etablering av nye markeder og  produkter og optimalisering av de eksisterende.

Logo4.JPG

PRO BANK | Finans

Prosjekt for etablering av nisjebank for automatisert finansiering til SMB markedet​. Ledelse og gjennomføring av alle prosesser, herunder søknad til Finanstilsynet, forretningsmodell, teknisk og operasjonell løsning, kommersiell plattform, kapitalisering og investorkontakt, mm. 

 

Logo1.JPG

eBANKEN | Finans

Prosjekt for etablering av nisjebank for forbrukslån​. Ledelse og gjennomføring av alle prosesser, herunder søknad til Finanstilsynet, forretningsmodell, teknisk og operasjonell løsning, kommersiell plattform, kapitalisering og investorkontakt, mm. 

bottom of page